Torsdagslunch

Av , januari 28, 2020 4:13 e m

På torsdag den 30 januari är det återigen dags för lunch i församlingshemmet. Maten står framdukad mellan kl 12-13. För den som vill håller Annette Jarsved Carlsson en stunds eftertanke kl 11.30.

Lunchen kostar 100 kr och då ingår även kaffe och kaka.

 

Alla är varmt välkomna !

 

.

 

 

Vattenläcka

Av , januari 19, 2020 2:11 e m

En vattenläcka i Brålanda gör att vi just nu (söndag eftermiddag ) har dåligt med vatten.

För mer information se vanersborg.se

 

/Susanne Borssén

 

.

Våren 2020

Av , januari 16, 2020 9:48 f m

Nu är byabladet utdelat i brevlådorna runt om i Sundals ryr,       

har du inte fått något så hör av dig till någon i styrelsen.

Det finns också  under ”på gång i bygden” längst upp på hemsidan.

 

Nystart, kickstart eller rivstart, nej mjukstart

Av , januari 7, 2020 6:57 e m

Så skriver vi då år 2020 och ett nytt årtionde har börjat. Många är vi som tänker oss en nystart där allt ska bli bättre än det var på 2010-talet. Vi ger löften om att sopsortera mera, äta nyttigare, motionera oftare, ta vara på dagen, sluta röka, gå ner i vikt, äta mer broccoli eller cykla Vättern rundan. Vi startar det nya året med löften om att nästa år ska bli bättre än det förra och det är såklart en god sak. Men eftersom de flesta av oss får göra samma sak nästa år igen, verkar det inte vara någon bra strategi med denna rivstart av det nya året.

Kanske är det istället en mjukstart som är grejen. En liten förändring i taget. 10 minuter istället för en timma. En promenad istället för marathon, en liten peng till välgörenhet eller ersätta EN kanelbulle i veckan mot en frukt. Små, små förändringar istället för en stor radikal. En klapp på axeln till oss själva när vi gjort något litet, istället för besvikelse att vi inte gjort mer. Lägga ribban lite lägre och känna att vi faktiskt klarat av att nå den.

Vad du än har för strategi inför det nya året önskar byalaget dig ett riktigt Gott Nytt år och hoppas att just du vill komma och vara med på någon av de aktiviteter som ordnas i bygden. Först på vårens schema står torsdagslunch den 30 januari. Och håll uppsikt över brevlådan, snart kommer vårens byablad till dig.

/Susanne Borssén

Panorama Theme by Themocracy