Glöggkväll

Av , november 25, 2011 11:36 f m

Fredagen den 2 december kl. 18.30 är alla välkomna till Nettan och Mattias Thorson i Gunnersbyn (vägen mellan gamla kyrkan och Bön). De har tänt grillen så ta med korv om ni vill ovh glöm inte glöggen. Vi kommer att hjälpas åt med att klä badkaret inför tomteparaden som ooär på lördagen (3 dec). Till tomteparaden behövs massor av tomtenissar och stora tomtar som sitter i badkaret och som kan gå vid sidan om.

Adventskalender

Av , november 24, 2011 7:02 e m
Idag är det en månad kvar till Julafton! Precis som förra året kommer vi att ha en adventskalender på hemsidan. I år gäller det att lista ut var dagens bild är tagen. Varje dag från 1-24 december kommer det att visas ett kort på hemsidan som är taget någonstans i Sundals Ryr och ni ska lista var det är taget. När ni kommer på svaret ska ni beskriva så noga ni kan var kortet är taget och maila svaret till ennasus78@hotmail.com. Varje dag lottar vi ut en Tianlott bland de rätta svaren. Prisutdelningen sker på årsmötet.
Håll utkik-den 1 december börjar vi nedräkningen!!

Årets sista lunch

Av , november 21, 2011 7:11 e m

På torsdag är det dags för lunch i församlingshemmet  för sista gången i år,  eftersom det fått ett så positivt bemötande kommer det bli tre tillfällen till våren också.

Denna gången serveras gratäng med pasta och kassler, sallad. Till kaffet blir det chokladkaka med grädde. Som vanligt är det framdukat mellan kl 12-13. Det finns också möjlighet att köpa 2012 års almanacka som gjorts för att fira byalagets 10-års jubileum.

Alla är hjärtligt välkomna !

Aktivitetsleden

Av , november 20, 2011 11:36 f m

På tisdag den 22 nov är det styrgruppsmöte. Styrgruppen kommer då att se över tidsredovisningen, vad är kvar att göra, ekonomi m.m. På  onsdag den 23 nov träffas aktivitetsledsgruppen i konferancerummet på Evenstorpsgård klockan 19.00. Ta med om ni har papper med tidsredovisning som skall lämnas in för redovisning.

TELIA

Av , november 2, 2011 9:58 e m

Familjen Brobergs tankar kring……..

Torsdag 27 oktober kom ÄNNU ett kuvert från Telia i postlådan.  Det var en inbjudan för att lördagen den 29 oktober få möjlighet att träffa supporter live och inte via telefonkö och försöka reda ut ev. krångel med fibern. Bra tänkte vi och tog med barnen till Evenstorps gård. Väl framme möttes vi av en kvinna från Telia som hälsade oss välkomna och bjöd på kaffe och underbar hallonmuffins bakad av hallonsofia! Vi fick tala om vilka problem vi stött på och när vi kommer upp för trappen för att träffa supporten möts vi av en hel rad med representanter från Telia. De var två som arbetade med fakturor, två supporter och två mittemellan. Stämningen var mycket god och de var oerhört tillmötesgående och hjälpsamma. Vi fick kompensation för utebliven telefon och en ny roter (eller vad nu boxen i garderoben heter) så det trådlösa skall fungera igen. Vi fick även tala om hur vi upplever telefonköerna vi Fortsätt läs 'TELIA'»

Almenacka 2012

Av , november 2, 2011 9:20 e m

Nu är den här-2012 finaste almenacka som är framtagen i samband med att byalaget firar 10 år. Det är bilder från vår vackra bygd tagna av Olle Gustavsson. Du finner badliv vid Bollungen, kanot på Bollungen tidig sommarmorgon, nya kyrkan, arbete på vedbacken m.m. Den kostar 100 kr och finns till försäljning i Gårdsbutiken i Evenstorp, se www.evenstorpsgard.se  för öppettider, och hemma hos styrelsemedlemmarna i byalaget. Det är ett begränsat antal så först till kvarn……..

Panorama Theme by Themocracy