Quiss-kvällen

Av , februari 7, 2023 2:21 e m

Oj, vilken kväll det blev!

65 personer kom och åt, drack och löste quiss, pratade, dansade och hade supertrevligt. Det är verkligen kul att så många vill komma till byalagets arrangemang och att vi kan mötas och ha roligt oavsett ålder. Kanske är de detta som är Sundal ryrs andan?

Vi började kvällen med chili con carne och bröd. Alla lät sig väl smaka och det fanns gott om mat så alla blev mätta.

Därefter blev det musikquiss komponerat av Hans-Olof Behrns alias ”Hansa” från Frändefors. Ett jättebra och lagom svårt quiss med omväxlande frågor som passade alla åldrar. Det diskuterades livligt vid borden och ljudnivån var stundtals riktigt hög. Ibland önskade man nästan att man kunde skruva ner pratvolymen litegrann, men den höga nivån tyder väl egentligen bara på ett stort engagemang och många glada människor som vill göra sig hörda. Vinnarna av quisstävlingen vann äran och var sin guldmedalj i choklad.

Efter maten fanns det kaffe för de som ville ha och sedan flyttades borden undan för att göra plats för dans. Det blev en feststämning som vi sent ska glömma. Glada vänner, trevliga samtal och dans som höll på till kvart i 1 då vi drog ur kontakten till musiken. Vid 1 var Sundalsgården släckt och tyst, precis som vi lovat att det ska vara.

När vi städade dagen efter upptäckte vi att någon glömt en beige tröja på en hylla i hallen. Vet ni vems den kan vara? Hör av er till Susanne 076-8533576 i så fall.

 

.

 

Lämna ett svar

Panorama Theme by Themocracy