Imorgon är det 1 dec

Av , november 30, 2010 7:31 e m

Ni missar väl inte nedräkningen inför julafton på byalagets hemsida? Pris varje dag. Maila svaret på gåtan till Susanne Broberg ennasus78@hotmail.com . Vinnarna presenteras en gång i veckan.

Fyrspann på skidor

Av , november 24, 2010 4:44 e m

Hejsan

Vi har i flera år ramlat på mållinjen och inte fått segern i fyrspann på skidor på tomteparaden. Klockan 11.00 är starten på Storgatan i Brålanda. Vi har byalagst-shirt och tomteluva på oss. Nu behöver vi Dig för att vinna i år. Anmäl om Du är intresserad till Susanne Broberg ennasus78@hotmail.com, 0521-35030. OBS! Skynda Dig för det finns bara plats för 4. Vi som inte står på skidorna behövs som hejarklack!

Aktiekväll inställd

Av , november 24, 2010 4:26 e m

Tyvärr blir det ingen ny kunskap angående aktier ikväll onsdag i församlingshemmet p.g.a aktiemannen har fått magsjuka. Vi har av oss om nytt tillfälle att få denna kunskap.

I väntan på jul….

Av , november 18, 2010 11:10 e m

Barnen har adventskalendrar som gör att tiden går fortare. Här på hemsidan kommer vi att ha en gåta för varje dag fram till jul med start den 1 december. Det är pris varje dag som kommer att delas ut i januari. Är det flera rätta svar på en dag kommer lottning att ske, vi har endast ett pris per dag. Svar på gåtan kommer dagen efter gåtan.  Så glöm nu inte att gå in på hemsidan och klura på gåtan varje dag så går tiden mot jul ännu fortare!!!

Barnloppis i församlingshemmet

Av , november 15, 2010 9:13 f m

I lördags var det andra premiären för bygden denna helgen. Det var gubbarnas dag på fredag kväll och barnens dag (alt. mammornas) i församlingshemmet där det var barnloppis.

Försäljarna bestod av mammor som många fick hjälp av svärmödrar eller sina mammor. En fundering: har papporna svårt att göra sig av med saker? Det var massor av saker till försäljning, barnvagnar, cyklar, kläder-både nya och gamla, tupperware m.m. Det som tog slut först var skidor och skridskor. Det som de flesta försäljare fick packa in i bilen igen var barnkläder. Många som var där och sålde var nöjda med dagen, men någon större vinst upplevde inte alla för de hittade mycket att handla av de andra som var där och sålde. Någon var jättenöjd för att ha gått +-0 men med nya saker med hem att packa in i huset. De som kom för att fynda var från bl.a. Mellerud, Trollhättan, Vänersborg, Färgelanda, Frändefors m.m. Efter att ha pratat med några av dem som kom för att fynda sa de att man var tvungen att gå flera varv, ta en fika med hembakta kakor och våfflor, för att sedan gå ett par varv till. Man hittade alltid något nytt som man inte såg första varvet. Det var några som var där och fyndade julklappar till sina barnbarn. Av barnens blickar kunde man utläsa-snudd på julafton.

Sammanfattningsvis tyckte alla att det var roligt och ville gärna ha det igen till våren.

Gubbröra på Granan

Av , november 15, 2010 8:33 f m

I fredags var det premiär för Gubbröran. Det var 30 gubbar som samlades i skidstugan där det serverades ärtsoppa och pannkakor ihop med lämplig dryck. Det var tävlingar under kvällen med fina priser. Är det någon som har fler bilder från kvällen maila till ennasus78@hotmail.com.

 

Fynda

Av , november 4, 2010 9:06 e m

Lördagen den 13 november är det med nöje vi presenterar en STOR barnloppis i församlingshemmet mellan 10-13. Du kommer att kunna fynda, kläder i mängder-både nya och beg. och i de flesta storlekar, skridskor, skidor, cykel, barnstolar, badbalja, leksaker som Barbie, Bratz, My Little Ponny m.m m.m m.m. mammakläder, mjukisdjur, pussel, babysitter, böcker, sittsulky,babygym. Så alla mammor, pappor, mor- och farföräldrar m.fl. kom och passa på att fynda inför julen.

I samband med loppisen kommer det att finnas försäljning av våffla och kaffe, kaka och saft till självkostnadspris.

Tupperware kommer att finnas på plats för att demostrera sina produkter.

Gubbröra

Av , november 2, 2010 9:04 e m

Fredagen den 12 november är det då dags för premiär av Gubbröran i skidstugan på Granan klockan 19.00. Det blir mat och aktiviteter. Egen dryck medtages efter behag. Självklart skall Du anmäla Dig. Ring Roger Johansson 35051 eller Robert Lindström 30647.

Panorama Theme by Themocracy