Tack för att Ni bidrog

Av , februari 26, 2011 2:01 e m

Inte nog med att Ni som var på Hemside och fotokvällen fick en informations och upplevelserik kväll. I och med att kvällen ingick i leaderprojektet ”Ett aktivt Sundals Ryr 2011” bidrog Ni med 9313 kr. Bra jobbat!!

Blivande skiddrottning?

Av , februari 20, 2011 5:02 e m

I lördags kördes lilla karolinerloppet på skidor. Kristin Karlsson, Evenstorp, vann överlägset klassen på den långa banan, trots att kranskullan lyckades fälla henne strax innan mållinjen. Men eftersom Kristin ledde stort före alla andra, både tjejer och killar, var det aldrig någon risk att den lilla fadäsen skulle påverka hennes överlägsna seger.  Snabbaste kille var Joel Fredriksson.

Bra kämpat Kristin! Vi håller tummarna för många sköna segrar i framtiden.

Hemside och fotokväll

Av , februari 20, 2011 5:00 e m

”Ett aktivt Sundals Ryr 2011” det är vad Leaderprojektet som pågår för fullt i Sundals Ryr handlar om. Projektet i bygden har fyra arbetsgrupper varav en grup arbetar med att iordningställa en aktivitetsled förö cyklister, ridning och vandring. En grupp arbetar m Fortsätt läs 'Hemside och fotokväll'»

Fotokväll

Av , februari 16, 2011 6:12 e m

Idag har vi samlats till en kul kväll. Dels handlade dels om hemsidan och då lovade Susanne att hemsidans nyheter snart kommer till Facebook. Hon kommer att använda RSS-Grafitti för att föra över nyheterna. Sök upp Sundalsryr på Facebook och gilla sidan så komemr den inom kort.

Och dels så presenterade Olle en massa fina bilder från vårt projekt och vår bygd.

Fiberinformation

Av , februari 16, 2011 10:24 f m

Torsdagen den 3 mars klockan 19.00 kommer Telia, Brobergs Gräv och Elinsta till församlingshemmet för att ge oss information om fiberläget.

Hemside och fotokväll

Av , februari 13, 2011 2:05 e m

Är Du en av dem som har ställt upp som ”fotomodell” (eller bara undrar hur fotograferingen går till) under det gågna året när Olle Gustavsson har fotograferat till informationsbrocshyren som håller på att framställas i samband med Leaderprojektet? Du Då har Du mölighet att få se bilder, hur redigeringen går till m.m. i församlingshemmet onsdagen den 16 februari klockan 19.00. Du kommer också få höra Lennart Bernhardsson som kommer och berättar om hemsidan-hur nyttjar vi den bäst, vilka finesser finns som alla har nytta av, RSS m.m. Byalaget bjuder på smörgås.

Panorama Theme by Themocracy