Vardag i Sundalsryr

Av , september 22, 2010 7:24 e m

Hoppas ni tagit många fina kort i dag. Vädret har ju i alla fall visat sig från sin bästa sida i dag när en vardag i vår bygd skulle dokumenteras.

Fotodag

Av , september 20, 2010 8:51 f m

På onsdag 22 oktober gäller det att ha fulladdade batterier på kamerorna. Sundals Ryrs vardag  skall dokumenteras. Hur ser det ut hemma hos dig vid frukostbordet, när du tar hand om tvätten, går ut med hunden eller dyl. Ta kort och välj ut 5 kort som du mailar till ennasus78@hotmail.com. Skriv gärna en liten kommentar till korten. Vi på något vis att lägga ut korten på hemsidan eller dyl. men vi använder inga namn. Tänk vad kul om 100 år när de efter oss kan följa en vardag i Sundals Ryr……

Studiebesök hos Ritva Utter

Av , september 20, 2010 8:43 f m

Söndagen den 19 september var vi ett gäng på ca. 25 personer som promenerade till Ritva Utter. Ritva tog emot oss i en vacker klänning som hon själv har sytt. Hon visade oss fler kläder som hon har sytt för hand. Det var kläder från 1700, 1800 och 1900-talet. Det var inte bara kläder som användes på den tiden utan mycket att ha under kläderna för att få större rumpa!!, bredare höfter m.m.  Kläderna vägde mycket så kvinnorna som bar sådana kläder var tvugna att vila emellanåt berättar Ritva. Vi funderade Fortsätt läs 'Studiebesök hos Ritva Utter'»

Föreläsning av Poker

Av , september 16, 2010 7:00 e m

Peter "Poker" Wallenberg föreläser i Sundals Ryr Fortsätt läs 'Föreläsning av Poker'»

Peter ”Poker” Wallenberg

Av , september 8, 2010 3:02 e m

Onsdag den 15 september kommer Peter till församlingshemmet i Sundals Ryr klockan 19.00 för att ge oss inspiration i ”Entrepenörsanda och företagssamhet”. Här nedan ser du hans släktskap med övriga Wallenbergare. Du kan också läsa ett utdrag från Wikipedia (hoppas informationen därifrån stämmer överrens med verkligheten-kom och lyssna på Peter så får vi reda på om det stämmer!!!) Fortsätt läs 'Peter ”Poker” Wallenberg'»

Panorama Theme by Themocracy