Kosläppet i Evenstorp lockade över 1500 personer

Av , maj 7, 2013 9:16 e m

Vädret var
perfekt för en utflyktsdag och många passade på att åka till Evenstorp för att få se korna komma ut för första gången i år. Det var nog första gången det var flera kilometers bilkö i bygden! Besökarna njöt av hallonmuffins, hallonglass och korv & bröd. Barnen red på Islandshästarna och hönorna, kaninerna, getterna, fåren och kalven klappades på. LRF´s avdelning i Sundals Ryr fanns på plats och hade ordnat en tipspromenad. Sundals Ryrs byalag sålde kartor över aktivitetsleden.

Klockan 15.00 var det drygt 1500 besökare på gården som med spänning såg fram emot att se kornas glädje över våren och grönbetet som väntade. Korna tog det lite försiktigt ut  början men sedan satte de fart. Det blev många glada koskutt i hagen.

Lämna ett svar

Panorama Theme by Themocracy