Badplatsen vid Bollungen är nu redo för Beach 2010.

Av , juni 24, 2010 9:07 e m

Onsdagen den 23 juni träffades ”frivilliga” vid badplatsen vid Bollungen för att ställa i ordning inför årets badsäsong. Sammanlagt blev det fyra stora säckar med skräp!!! Stranden krattades fri från vass och det rensades ”ogräs” från stranden. Gräset fick trimning av både röjsåg, motorsåg och gräsklippare. Några tappra gav sig även på vassen i vattnet. Barnen badade en lång stund och set var faktiskt…. varmt i vattnet. Som avslutning på hårt arbete grillade vi korv. Fredagen den 2 juli är det dags för Beachpartyt vid badplatsen. Kom och se vad fint det har blivit och umgås med trevligt fôlk. Men innan beachpartyt, onsdagen den 30 juni, är det röjning på aktivitetsleden, samling vid vägen in till Hallen.

Ett svar på “Badplatsen vid Bollungen är nu redo för Beach 2010.”

  1. Erica Staaf skriver:

    HEj, jag undrar om det finns någon fisk i Bollungen, och om man får fiska där? Fiskekort? Vi har en liten fyraåring som absolut vill ut och meta. Hälsningar Erica Staaf, Brålandabo.

Lämna ett svar

Panorama Theme by Themocracy