Invigning av aktivitetsleden

Av , juli 12, 2011 6:08 e m

Lördag den 27 augusti är det dag för invigning av aktivitetsleden. Invigningen kommer att ske vid Bustugeleden, dvs Södra Bleken mot Granan-förbi Bustugan-Hedfällorna-åter till Södra Bleken. Dagen startar med MTB-cykeltävling som SK Granan arrangerar. Det är en vuxenklass med en sträcka på ca 3 mil och en ungdomsklass på ca. 5 km. Mer information finns på www.skgranan.com. Klockan 13.00 är det invigningscermoni. Vid 14.oo kommer det att vara hästuppvisning av något slag.

Under dagen kommer det att vara hästskjuts, traktor och balvagn, tipspromenad, stavgångsinstruktörer från Friluftsfrämjandet, ponnyridning, bygdens företagare, försäljning av mat och fika.

Man kan ta sig runt på leden som är ca. 6 km på cykel, häst eller promenera/hästskjuts/traktorskjuts. Mer detalerad information kommer så småningom.

Lämna ett svar

Panorama Theme by Themocracy