Augusti

Av , augusti 15, 2014 6:40 e m

Vardag . Nystart. Skolstart. Dåliga sommarvanor ska bytas mot präktiga höstvanor. Fikastunder, grillkvällar, vin till maten och ledighet ska ersättas med scheman, matlådor och tider att passa.  Ingen värmebölja finns längre att skylla på. Almanackor fylls och mål sätts upp.

Luften blir klarare, kvällarna lite längre, kräftornas tid står för dörren. Kornet nickar moget mot marken. I trädgården skördas grönsaker och rotfrukter. I skogens skafferi finns bär och svamp. Jaktsäsongen börjar för många. En hektisk tid, mycket ska hinnas med. Målet är måhända högre än kraften att nå dit. Kanske måste vi prioritera, tänka på vad som är viktigt. Viktigt på riktigt.

Om orken och tiden inte räcker till är ändå ett litet steg, ett steg mot målet. Och alla stora projekt börjar med ett litet steg….

/Susanne Borssén

Lämna ett svar

Panorama Theme by Themocracy