Vårfest i dagarna två!

Av , april 19, 2015 8:37 e m

Sundals ryrs fantastiska kyrkokör har i helgen levererat ännu en underbar vårfest. Denna gång utspelade sig handlingen i frisersalongen ”Vi klipper till”. Frisören och hennes praktikant hade fullt upp i salongen och vi fick träffa många sångglada kunder. Praktikanten får än så länge bara klippa nackar, något som kunderna kanske ska vara tacksamma för…

Sally som blev kvarglömd i torkhuven!

Frisörskan och Brazilianaren Speedy Gonzales

Kören var förstärkt med delar av bandet Stains. Fartiga låtar blandades med finstämda och stämningen i församlingshemmet var på topp. När Brasilianaren Speedy kommer till salongen, får till och med den lite kärva frisörskan som äger salongen, hjärtklappning.

Tre fartiga damer som ska till Ängas loge och bugga

Förutom den härliga showen i frisörsalongen bjöds det på traditionella vårsånger, god fika och vårtal. Jag fick äran att hålla årets vårtal och tackar ödmjukast för alla fina ord jag fick efteråt.

Praktikanten som snart vill börja klippa och färga

Fast vårfesten detta år var en vecka tidigare än den brukar, kom våren och värmen med vårfesten. Nästa år önskar vi därför att festen blir ännu tidigare, varför inte redan i Mars?.. Dels för att vi vill ha en tidig vår, men framför allt för att vi inte vill vänta ett helt år till nästa gång!

/ Susanne Borssén

Lämna ett svar

Panorama Theme by Themocracy