Byabladet våren 2016

Av , februari 16, 2016 7:24 e m

Under v 5 delades byabladen ut till alla brevlådor i Sundals ryr. Om vi missat någon får ni gärna höra av er så rättar vi till vår miss så fort vi kan, susanne.borssen@gmail.com eller 0768533576. Under fliken ”på gång i bygden” här på sidan, finns byabladet i word-format. För er som bor utanför sundals ryr eller  inte har ”word” på datorn kommer programmet här:

Februari

Onsdag 10 februari Filmvisning av dokumentär filmen, Welkome to Järbo state, kl. 19 i församlingshemmet. Filmen är 74 minuter. Pris 100:- kaffe och smörgås ingår.
Torsdag 25 februari Sportlovskul: Gemensam pulkaåkning. Vid vinterväder så träffas vi i Granans fina pulkabacke och åker tillsammans kl. 14.00. Medtag gärna egen fika. Fjällstugan Granan har öppen för den som vill värma sig och köpa fika.


Mars

Onsdag 2 mars Föreläsning ”Konsten att skaffa sig en fysisk livsstil och behålla den” kl 19.00 i församlingshemmet. Med löparlegenden och äventyraren Rune Larsson från Trollhättan. Missa inte detta fantastiska tillfälle att lyssna på en inspirerande föreläsning. Detta är ett samarbete med SK Granan. Inträde 50 kr + fika 20 kr

Tisdag 15 mars Årsmöte kl. 19.00 i församlingshemmet. Byalaget har 15 årsjubileum och bjuder på smörgåstårta. Per Ekvall från Dalslands södra biodlarförening håller ett föredrag om biodling.

Fredag 25 mars Våffelcafé på Fjällstugan Granan. Mellan kl. 15-18 äter vi goda våfflor tillsammans och umgås.
Torsdag 31 mars Påsklovskul: Byalaget bjuder på tipspromenad, äggjakt och korvgrillning vid Skidstugan på Granan kl.16

April

Lördag 9 april Loppisrunda i och omkring Brålanda. Vill du ha någonstans att sälja dina saker kan du hyra ett bord på Brobergs loge (tele: 35030) eller på Fjällgården Granan (tele: 073-1569087) Karta över loppisarna finns på gallerian i Brålanda.
Lördag 23 april

Fixardag på skjutbanan. Kl. 10.00 samlas alla skyttar och andra arbetssugna vid skjutbanan i Västra blekan för att snickra, måla och röja buskar inför nästa helgs tävling. Frågor Nicklas Hansson tele: 35060
Söndag 24 april
Vandring. Det är dags att gå ut i naturen igen. Roger Johansson tar med oss på en vandring i Paradiset, bla ska vi besöka Kringlemyr. Samling 13,40 vid skolan i Årbol eller 14,00 vid bommen i Paradiset. Tag med fika.


Maj

Söndag 1 maj Lerduveskytte. Både publik och tävlande hälsas välkomna till den årliga kampen. Första skottet smäller kl 11.00, vid frågor ring Nicklas Hansson tele: 35060
Söndag 1 maj Kosläpp, kl. 14.00 på Evenstorps gård.
Söndag 1 maj Stora vårdoppet. Några badentusiaster har sedan flera år tagit för vana att bada 1 maj. Kom och var med eller kom och titta. Bollungens badplats kl 13.00

Juni

Torsdag 2 juni Badplatsstädning, kl 18.00 träffas vi vid Bollungens badplats och hjälps åt att fixa i ordning inför badsäsongen. Byalaget bjuder på korv och bröd. Frågor Andreas Johansson tele: 35036

Lämna ett svar

Panorama Theme by Themocracy