Vårfest 2017

Av , april 27, 2017 6:30 e m

Återigen har den fantastiska kören bjudit på vårfest. Det är ett mycket uppskattat arrangemang som fyller församlingshemmet till sista plats hela helgen. Denna gång var temat ”sjukt bra”. Det handlade om vårdcentralen i en Sundals ryr, där doktor Margareta och syster Jenny har fullt upp med alla patienter. I receptionen arbetar Sally, till henne kan man ringa om man vill man boka en tid, första lediga är 23 maj kl 11…..2018 !

Sally (alias Björn Karlsson)

 

 

 

Grabbarna som gick till Årbol för att skipa rätt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla har säkert hört ”balladen om det stora slagsmålet på tegelbacken”. Där handlar det om grabbarna från Eken. Men i Sundals ryrs versionen blir det såklart  ”Grabbarna från Bleken, som med knogjärn och med påkar och med blodet rött och hett,  gick till Årbol för att skipa rätt..”  Självklart måste de plåstras om på vårdcentralen efteråt. Tyvärr tål inte syster Jenny att se blod och håller på att svimma. Men doktor Margareta är en riktig klippa. Hon fixar allt från slagsmål och förkylningar till syn undersökningar och onda lilltår.

 

Vårtalare Berit Pettersson

 

 

 

 

Årets vårtalare var Berit Pettersson från Ör, i vacker vårhatt påminner hon oss och får oss att längta till allt som har med vår att göra. Vårsol, vårblommor, vårruset, vårstädning och vårkänslor.

 

 

 

 

 

 

Det är inte lätt att återge en vårfest i text. Den måste upplevas! Men vi kan verkligen skatta oss lyckliga över att vi har ett sådant underbart gäng som år efter år underhåller oss på detta sätt. Vi ska också komma ihåg att det inte bara är de som står på scen som gör ett fantastiskt arbete, även de som kokar kaffe, bygger scenen, spelar, fixar med ljudet och alla andra runt omkring som gör ett fantastiskt jobb.

Tack kören!

 

/ Susanne Borssén

 

.

 

 

Lämna ett svar

Panorama Theme by Themocracy