Hundaktiviteter

Av , mars 4, 2018 10:05 f m

Finns det intresse i bygden att starta Hundaktiviteter? Jag (Marjukka Sagesjö) tänker mig att vi som gillar hundar kanske kunde träffas 1-2 gånger per månad och göra olika hundaktiviteter tillsammans såsom exempelvis viltspår, agility, utställning, lydnad. Jag är själv en glad amatör som provat på det mesta så jag innehar lite kunskap här och där. Expertkunskap utlovas alltså inte från undertecknad men tillsammans tillför vi olika kunskap och kan gå ut och träna och ha roligt med våra hundar och ge varandra tips och tricks. Första gången träffas vi hos mig 2018-03-18 klockan 15:00, utan hund, för att se vilka vi är, vilka möjligheter vi har och vilka aktiviteter vi vill göra. Är du  intresserad anmäl dig till Marjukka Sagesjö, mail; marjukkasagesjo@hotmail.com eller SMS’a på nr. 0767-91 45 26 (jag har dålig täckning hemma men SMS går bra).

/Marjukka Sagesjö

 

.

Lämna ett svar

Panorama Theme by Themocracy