Den 13 november har vi bygdefest!

Av , oktober 6, 2021 7:48 e m

 

Vi ska fira att Sundals ryrs församlingshem blir kvar som bygdens mötesplats, fast nu med nya ägare.

Mellan kl 11-13 är det ”drop-in” kaffekalas med underhållning av Stefan & Triolerna. Alla är varmt välkomna.  Om du skulle kunna tänka dig att baka något till kaffekalaset så blir vi jätteglada. En småkaka, en sockerkaka eller några bullar, du bestämmer själv. Ta med det till församlingshemmet strax före 11 eller hör av dig till Susanne på tele 076-8533576 så kan vi ta emot det på annan tid.

Kl 18.00 är det pubkväll. Det bli underhållning av trubadurerna Filip & Martin och Dalslands Foodtruck, som är känd för sin goda mat, står för maten. Inträde, mat och underhållning kostar 300 kr. Dryck tar man med själv.

Till pubkvällen måste man anmäla sig till Thomas Darberg tele 073-4244493 eller mail thda75@hotmail.com.

Missa inte denna jättefest i sann Sunddals ryrs-anda, många har redan anmält sig, men det finns platser kvar.

Välkomna!

 

.

Lämna ett svar

Panorama Theme by Themocracy