Bygdedagen

Av , november 11, 2021 9:40 f m

På lördag den 13 november ska vi fira att församlingshemmet fått nya ägare, men att det ändå blir kvar som en mötesplats för hela bygden. Från och med nu kommer den heta Sundals gården.

Mellan kl 11-13 är alla välkomna på kaffekalas. Det blir hembakt, trevlig samvaro och underhållning av Stefan och Triolerna. Du som kan tänka dig att baka något till kalaset får gärna göra det, vi finns på plats från halv 10. Du kan också höra av dig till Susanne 076-8533576 så hämtar vi det du bakat.

 

På kvällen, med början kl 18, är det pubkväll. Dalslands Foodtruck står för maten, dryck tar var och en med till sig. Det blir underhållning av trubadurerna Filip & Maritin. Inträde kostar 300 kr/ person, maten ingår i priset.  Det är många anmälda (i nuläget ca 80 st) men det finns fortfarande möjlighet för några till att vara med. Hör i så fall av dig till Thomas Darberg  073-4244493.

 

 

Byalaget och de nya ägarna

ordnar tillsammans denna bygdedag

och vill gärna att just du kommer !

 

 

Lämna ett svar

Panorama Theme by Themocracy