Jullunch

Av , november 26, 2021 4:36 e m

Det har blivit lite av en tradition att vi till novemberlunchen bjuder på julbuffé, så även denna gång. Och visst blev det en riktig dunderavslutning på höstsäsongen.  I september och oktober har vi haft mellan 30-40 matgäster, men denna gång var vi inte mindre än 60 personer som åt tillsammans.

Som vanligt försöker vi använda svenska råvaror, helst lokala, så långt det är möjligt. Skinkan, köttbullarna och prinskorven innehåller såklart bara svenskt kött. Det rökta rådjursköttet kom till exempel från Kroppefjäll och var rökt av ”Roger i Klypan”. Att hitta lax och sill från Bollungen gick vi dock bet på…

Till kaffet serverade vi kakor som blivit över sedan bygdefesten. Det var verkligen skönt att bara kunna välja något ur frysen, när vi hade fullt upp med att förbereda buffématen.

Nu tar vi ett litet decemberuppehåll och ses igen sista torsdagen i januari. Till dess önskar vi er en riktigt fin jul och ett gott nytt år från Marianne och Susanne i matlagarteamet.

Lämna ett svar

Panorama Theme by Themocracy